Sint Candybark

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/01/2017 - 10:22
Bereidingswijze
1.Doe 600 gram pure chocolade melts in een schaal en smelt het in de magnetron. Laat het niet te heet worden! Het beste is als je met tussenpozen de magnetron aanzet en af en toe de chocolade even doorroert. Herhaal dit tot de chocolade bijna gesmolten is. De klontjes die nu nog zichtbaar zijn roer je met een garde weg in de warme chocolade.
2.Bekleed een bakplaat met een vel bakpapier en stort de gesmolten chocolade er op.
3.Decoreer het meteen met de marsepein sint figuren, candy eyeballs en de snoepjes en kruidnootjes. Laat opstijven in de koelkast om een mooie glans op de chocolade te krijgen.
Afbeelding
Sint Candybark
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze Sint Candybark is een enorme chocolade reep met kruidnoten, snoepjes en marsepeinen figuurtjes. Perfect voor Sinterklaas avond om met het hele gezin op te smikkelen. In dit recept leggen we je precies uit hoe je deze Sint Candybark maakt! Voor meer leuke recepten kun je terecht op Deleukstetaartenshop!
Ingrediënten
600 gr FunCakes Chocolade Melts Puur
FunCakes Musketzaad Geel
FunCakes Marsepein Sint Assorti
FunCakes Musketzaad Rood
FunCakes Marsepein Sint
Wilton Candy Eyeballs
Smarties
Tumtum
Kruidnoten
Hulpmiddelen & keukengerei
Bakplaat
Bakpapier
Spatel
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1457541
Homepage ID
2730149
Teller
92
Bron
https://www.deleukstetaartenshop.nl/recepten/sinterklaas/sint-candybark/
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
deleukstetaartenshop
Gelegenheid