Sint­staf-soep­sten­gels met kaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/27/2017 - 06:18
Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 220 °C.
-Rol ondertussen het bladerdeeg iets groter uit en snijd het deeg in de breedte in 20 stroken van 2 cm breed.
-Leg steeds 2 stroken op elkaar.
-Rol ⅓ van de bovenkant van de stroken op tot een slakkenhuis. Pak onder het slakkenhuis de 2 deegstroken vast en wikkel ze om elkaar heen, zodat ze in elkaar worden gedraaid.
-Klop het ei los met wat peper en bestrijk er de stafjes mee.
-Bestrooi met de kaas en het sesamzaad.
- Bak in het midden van de oven in ca. 10 min. goudbruin en gaar.
Afbeelding
Sint­staf-soep­sten­gels met kaas
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker met de tomatensoep met een "crème fraîche-mijter".
Ingrediënten
135 g vers bladerdeeg
1 ei
50 g geraspte kaas
1 el blank sesamzaad
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1457381
Homepage ID
1090993
Teller
27
Bron
AH
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid