Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 220 °C.
-Rol ondertussen het bladerdeeg iets groter uit en snijd het deeg in de breedte in 20 stroken van 2 cm breed.
-Leg steeds 2 stroken op elkaar.
-Rol ⅓ van de bovenkant van de stroken op tot een slakkenhuis. Pak onder het slakkenhuis de 2 deegstroken vast en wikkel ze om elkaar heen, zodat ze in elkaar worden gedraaid.
-Klop het ei los met wat peper en bestrijk er de stafjes mee.
-Bestrooi met de kaas en het sesamzaad.
- Bak in het midden van de oven in ca. 10 min. goudbruin en gaar.
-Rol ondertussen het bladerdeeg iets groter uit en snijd het deeg in de breedte in 20 stroken van 2 cm breed.
-Leg steeds 2 stroken op elkaar.
-Rol ⅓ van de bovenkant van de stroken op tot een slakkenhuis. Pak onder het slakkenhuis de 2 deegstroken vast en wikkel ze om elkaar heen, zodat ze in elkaar worden gedraaid.
-Klop het ei los met wat peper en bestrijk er de stafjes mee.
-Bestrooi met de kaas en het sesamzaad.
- Bak in het midden van de oven in ca. 10 min. goudbruin en gaar.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker met de tomatensoep met een "crème fraîche-mijter".
Ingrediënten
135 g vers bladerdeeg
1 ei
50 g geraspte kaas
1 el blank sesamzaad
1 ei
50 g geraspte kaas
1 el blank sesamzaad
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1457381
Homepage ID
1090993
Teller
27
Bron
AH
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid