****BOERENKOOL UIT DE WOK****

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 11/25/2017 - 16:01
Bereidingswijze
1. Boen de aardappelen schoon onder stromend water
en snijd ze met schil in blokjes van 2 cm.
Schil de pastinaak met een dunschiller en snijd ook in
blokjes. Pel de ui en snijd in dunne partjes.
2.Verwarm 2 eetl olijfolie in de wok en roerbak de uien-
partjes, aardappel-en pastinaakblokjes 2-3 minuten.
Schep hand voor hand de boerenkool erdoor en laat
de blaadjes al omscheppend iets slinken.Schenk de
bouillon erbijen laat het gerecht in nog 8-10 minuten
zachtjes gaar sudderen.
3.Snijd intussen de chipolata elk in 4 stukken en bak ze in een
koekenpan met 2 eetl.olijfolie in 4-6 minuten rondom bruin en
gaar. Serveer de boerenkoolschotel met de chipolata erop.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ook in de week van Sinterklaas willen we de
lekkerste gerechten eten.Geniet van stevige en
voedzame gerechten,ideaal voor koude en
gure avonden!
Ingrediƫnten
=500 gram Rode Aardappelen.
=400 gram Pastinaak.
=1 Grote UI. = 4 eetl. Olijfolie
=1 zak Boerenkool (300 gram)
=150 ml. Vlees of Groentebouillon
=1 pak met 6 Rund?Varkenschipolata
Hulpmiddelen & keukengerei
+WOK+
+KOEKENPAN+
Leuke tips
WIJNTIP<> Rode wijn,zoals Sensi Chianti<>
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1457343
Homepage ID
1207772
Teller
80
Bron
Dirk-Supermarkten.
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
harry_bijl
Gelegenheid