Bereidingswijze
Voor dit gerecht heb je koude gekookte aardappelen nodig. Het beste is om 's morgens even de aardappelen alvast te koken. Begin met de lente ui in kleine ringen te snijden. Stamp alvast de aardappelen goed fijn in een kom. Voeg dan de ringetjes lente ui, ei, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar. Maak van het mengsel kleine balletjes en druk de balletjes daarna plat met de achterkant van een koude lepel. Daarna de koekjes door de bloem wentelen en tenslotte door de paneermeel. Verwarm de zonnebloemolie in een grote koekenpan en bak de koekjes goudbruin.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk te maken en budgetvriendelijk.
Ingrediƫnten
500gr gekookte aardappelen, 1 lente ui, 1 ei, zout, peper, bloem, paneermeel en zonnebloemolie.
Leuke tips
Lekker met een koude salade
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1454829
Homepage ID
49821
Teller
87
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid