Bereidingswijze
lijkt me duidelijk
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere dikke jagersaus.
Ingrediƫnten
5 of 6 gesneden champignons
2 of 3 uien deels in reepjes, grotendeels in kleine blokjes
flesje rode wijn
2EL bruine suiker
2 teentjes knoflook
1k spekjes
1TL peterselie
1TL dragon
1TL tijm
1TL rozemarijn
1/2TL sambal
scheuitje azijn
scheutje ketjap
laurier blaadje
stukje paprica versnippert
blokje tomaten pure
blokje runderboullion met 400ml water
bloem in water aangemaakt om dikker te maken gelijk toevoegen
2 of 3 uien deels in reepjes, grotendeels in kleine blokjes
flesje rode wijn
2EL bruine suiker
2 teentjes knoflook
1k spekjes
1TL peterselie
1TL dragon
1TL tijm
1TL rozemarijn
1/2TL sambal
scheuitje azijn
scheutje ketjap
laurier blaadje
stukje paprica versnippert
blokje tomaten pure
blokje runderboullion met 400ml water
bloem in water aangemaakt om dikker te maken gelijk toevoegen
Hulpmiddelen & keukengerei
spekje en uit en paprica en knoflook bakken
de rest toevogen en uutje warm laten zijn, niet koken.
de rest toevogen en uutje warm laten zijn, niet koken.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Balkan
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1453461
Homepage ID
2242852
Teller
1177
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid