Jagersaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 06/24/2017 - 17:25
Bereidingswijze
lijkt me duidelijk
Afbeelding
Jagersaus
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere dikke jagersaus.
Ingrediƫnten
5 of 6 gesneden champignons
2 of 3 uien deels in reepjes, grotendeels in kleine blokjes
flesje rode wijn
2EL bruine suiker
2 teentjes knoflook
1k spekjes
1TL peterselie
1TL dragon
1TL tijm
1TL rozemarijn
1/2TL sambal
scheuitje azijn
scheutje ketjap
laurier blaadje
stukje paprica versnippert
blokje tomaten pure
blokje runderboullion met 400ml water
bloem in water aangemaakt om dikker te maken gelijk toevoegen
Hulpmiddelen & keukengerei
spekje en uit en paprica en knoflook bakken
de rest toevogen en uutje warm laten zijn, niet koken.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Balkan
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1453461
Homepage ID
2242852
Teller
1177
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
WalterP
Gelegenheid