Bereidingswijze
1. Doe de roomkaas, de noten, de poedersuiker en de cacao in de mengkom en roer alles goed door elkaar.
2. Vorm van het mengsel kleine balletjes ter grootte van een knikker, je kunt ze natuurlijk ook groter maken.
3. Strooi de hagelslag op tafel en rol de truffels erdoor. Je zou ze op een schaaltje of in een papieren vormpje kunnen leggen.
2. Vorm van het mengsel kleine balletjes ter grootte van een knikker, je kunt ze natuurlijk ook groter maken.
3. Strooi de hagelslag op tafel en rol de truffels erdoor. Je zou ze op een schaaltje of in een papieren vormpje kunnen leggen.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept komt uit een kinderkookboek, hij is destijds overgeschreven in een schrift. Nu is het tijd om deze te digitaliseren.
Ingrediënten
25 gr cacao
50 gr poedersuiker
50 gr kleingehakte noten
50 gr verse roomkaas (bijv. Mon Chou)
Chocolade hagelslag
50 gr poedersuiker
50 gr kleingehakte noten
50 gr verse roomkaas (bijv. Mon Chou)
Chocolade hagelslag
Leuke tips
Leuk om samen met je kinderen te maken.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1430945
Homepage ID
1946270
Teller
126
Bron
kinderkookboek, titel onbekend
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid