Bereidingswijze
Spinazie roerbakken, uitlekken.
Pijnboompitten roosteren
Eieren, room, geperste knoflook, peper en zout mengen.
Mozzarella en tomaat in kleine stukjes
Ovenschaal met bladerdeeg bekleden
Spinazie met alles mengen.
Dit mengsel in ovenschaal.
Kaas erover
30 minuten in de oven op 200 graden
Pijnboompitten roosteren
Eieren, room, geperste knoflook, peper en zout mengen.
Mozzarella en tomaat in kleine stukjes
Ovenschaal met bladerdeeg bekleden
Spinazie met alles mengen.
Dit mengsel in ovenschaal.
Kaas erover
30 minuten in de oven op 200 graden
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk!
Ingrediƫnten
6 plakjes bladerdeeg
klein zakje spinazie
half potje zongedroogde tomaten
pijnboompitjes
mozarella
geraspte kaas
250 ml boursin cuisine
3 eieren
1 teentje knoflook
peper
zout
olijfolie
klein zakje spinazie
half potje zongedroogde tomaten
pijnboompitjes
mozarella
geraspte kaas
250 ml boursin cuisine
3 eieren
1 teentje knoflook
peper
zout
olijfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
pan
ovenschaal
oven 200 graden
ovenschaal
oven 200 graden
Leuke tips
eet smakelijk
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1430337
Homepage ID
1426636
Teller
160
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid