Bereidingswijze
1. Kook melk, brood en boter samen en prak fijn.
2. Meng overige ingrediƫnten goed erdoor.
3. Verdeel mengsel over taartvormen en bak 45 min. bij 200*C.
2. Meng overige ingrediƫnten goed erdoor.
3. Verdeel mengsel over taartvormen en bak 45 min. bij 200*C.
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een zouttaart is eigenlijk een Zuid-Afrikaanse benaming voor een quiche. Goed hartig zoals de naam zegt en met een kleine plakje komt je een hele end.
Ingrediƫnten
3 sneden witte casino brood zonder korst, in blokjes
700 ml melk
3 e boter
2+1/2 kopjes geraspt belegen kaas (Cheddar is lekker)
1/2 t zwarte peper
250 g knakworstjes, in plakjes
1 blikje cornedbeef in kleine blokjes (350 g)
100 g ham, in kleine blokjes
100 g spek in kleine blokjes
50 g Chorizo, in blokjes
8 eieren
1 ui geraspt
700 ml melk
3 e boter
2+1/2 kopjes geraspt belegen kaas (Cheddar is lekker)
1/2 t zwarte peper
250 g knakworstjes, in plakjes
1 blikje cornedbeef in kleine blokjes (350 g)
100 g ham, in kleine blokjes
100 g spek in kleine blokjes
50 g Chorizo, in blokjes
8 eieren
1 ui geraspt
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Afrikaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1429065
Homepage ID
1066450
Teller
77
Bron
Smaakontwikkelaar
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid