Bereidingswijze
- Grote pan halfvol water op zetten +/- 2 a 3 liter (niet koken)
- 2 vleesbouillon blokjes toevoegen
- 500 gr riblappen in kleine blokjes snijden goed aanbakken met zout en peper en met bakvet in de soeppan
gooien
- 10 uien in ringen snijden en fruiten in de koekenpan. Wat peper over de uien gooien
op het laatste een flinke scheut ketjap toevoegen
- Nog 1 minuut doorbakken en de uien in de soeppan gooien (uien in 2 of 3 porties bakken)
- de soep een uur laten pruttelen (minimaal)
- 2 vleesbouillon blokjes toevoegen
- 500 gr riblappen in kleine blokjes snijden goed aanbakken met zout en peper en met bakvet in de soeppan
gooien
- 10 uien in ringen snijden en fruiten in de koekenpan. Wat peper over de uien gooien
op het laatste een flinke scheut ketjap toevoegen
- Nog 1 minuut doorbakken en de uien in de soeppan gooien (uien in 2 of 3 porties bakken)
- de soep een uur laten pruttelen (minimaal)
Afbeelding
Aantal personen
5.00
Vertel iets leuks over dit recept
papa's recept
Ingrediƫnten
- 10 uien
- peper
- zout
- ketjap
- 2 vleesbouillon blokjes
- 500 gr riblappen
- peper
- zout
- ketjap
- 2 vleesbouillon blokjes
- 500 gr riblappen
Hulpmiddelen & keukengerei
Soeppan
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1428915
Homepage ID
2201349
Teller
97
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid