Bereidingswijze
Kip in blokjes snijden en marineren (hoe langer des te beter).
Deze gaar bakken met knoflook en pepertje.
Fijngesneden prei en paprika toevoegen.
Kip mengsel op de bladerdeegvelletjes scheppen met een toef roomkaas daarop.
Alle vier de puntjes van het bladerdeeg naar binnen vouwen en dichtknijpen
30 á 45 min op bakpapier in de over.
Lekker eten met chilisaus.
Deze gaar bakken met knoflook en pepertje.
Fijngesneden prei en paprika toevoegen.
Kip mengsel op de bladerdeegvelletjes scheppen met een toef roomkaas daarop.
Alle vier de puntjes van het bladerdeeg naar binnen vouwen en dichtknijpen
30 á 45 min op bakpapier in de over.
Lekker eten met chilisaus.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Wie eet de meeste pakketjes?
Ingrediënten
20 plakjes bladerdeeg.
500 gr kipfilet.
2 tenen knoflook.
2 paprika's.
1 rode peper.
2 prei.
2 pakjes kruiden roomkaas.
Kruiden naar keuze om de kip te marineren (paprikapoeder, chilipoeder, tijm, beetje olie, citroenschil etc)
1 fles chilisaus
500 gr kipfilet.
2 tenen knoflook.
2 paprika's.
1 rode peper.
2 prei.
2 pakjes kruiden roomkaas.
Kruiden naar keuze om de kip te marineren (paprikapoeder, chilipoeder, tijm, beetje olie, citroenschil etc)
1 fles chilisaus
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1426345
Homepage ID
2278753
Teller
131
Bron
HHN
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid