Chocolademuffins met speculaaskruiden

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 08/31/2014 - 20:53
Bereidingswijze
Verwam de oven voor op 180°C.
Vermeng de bloem met het cacaopoeder, de speculaaskruiden, het natriumbicarbonaat, het bakpoeder, de maïzena en het zout. Zeef dit mengsel.
Vermeng  de sojamelk met de suiker, de appelazijn en de olie.
Roer het melkmengsel door het bloemmengsel en meng goed.
Voeg de chocoladedruppels of fijngehakte chocolade toe.
Verdeel het beslag over de muffinvormpjes.
Afbeelding
Chocolademuffins met speculaaskruiden
Aantal stuks
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ze zijn lekker!!!!!
Ingrediënten
150 g bloem
40 g cacaopoeder (ongezoet)
2 koffielepels speculaaskruiden
1 koffielepel natriumbicarbonaat
½ koffielepel bakpoeder
1 eetlepel maïzena
½ koffielepel zout
2,5 dl sojamelk
100 g suiker
1 koffielepel appelazijn (of citroensap)
3 eetlepels zonnebloemolie
30 g chocoladedruppels of fijngehakte chocolade
Hulpmiddelen & keukengerei
Muffinbakvorm
papieren of siliconen; muffinvormpjes
Bereidingstijd
20-30 min
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1423666
Homepage ID
2065760
Teller
86
Bron
Verrassende desserst in 30 minuten
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
TooDelicious
Gelegenheid