Volkorenpita met kip & rauwkost

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 07/07/2014 - 14:01
Bereidingswijze
Roerbak het kippengehakt met de Tex Mex-kruiden goudbruin in olijfolie. Gril de pitabroodjes in een grillpan. Snij de groenten fijn. Schep op elk pitabroodje wat van het gehakt en de groentjes.
Meng de Griekse yoghurt met de knoflook, peper en zout. Geef erbij als dressing.
Afbeelding
Volkorenpita met kip & rauwkost
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke en zomerse snack!
Ingrediƫnten
400 g kippengehakt
2 el Tex Mex-kruiden (kant-en-klaar)
2 el olijfolie
4 pitabroodjes
1 bakje kerstomaten
1 komkommer
2 lente uitjes
1 potje Griekse yoghurt
1 teentje knoflook, geperst
Peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
pan, grillpan
Leuke tips
Voor een echt pitafestijn:
Een supersnelle pikante saus maak je zo: Meng enkele theelepels cocktailsaus met een theelepel sambal oelek.
Bereidingstijd
10-20 min
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1422618
Homepage ID
2065760
Teller
65
Bron
Vitaya Speciale Editie juni 2014
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
TooDelicious
Gelegenheid