Bereidingswijze
bereidingswijze voor mijn lekkere soep
snij de tomaten in 4 stukken
snij de uien in 2 helften
maak de tomatenpuree blikjes open
leg de soepgroenten klaar voor gebruik.
zet de pan op het vuur en smoor naar
smaak trassi,ui,tomaten,puree en wat
suiker in weinig boter of olie.
voeg de bouillon toe en breng het langzaam
aan de kook
voeg de groenten en de ook tomaten toe
en dan het kruidenbuiltje.
breng aan de kook
ongeveer 15/20 minuten
voeg vermicelli toe
en laat zachtjes sudderen.
zet de pan achter op het vuur
op de kleinste pit,
en laat zachtjes sudderen.
af en toe roeren
en proeven.
na 15minuten is de soep te nuttigen.
snij de tomaten in 4 stukken
snij de uien in 2 helften
maak de tomatenpuree blikjes open
leg de soepgroenten klaar voor gebruik.
zet de pan op het vuur en smoor naar
smaak trassi,ui,tomaten,puree en wat
suiker in weinig boter of olie.
voeg de bouillon toe en breng het langzaam
aan de kook
voeg de groenten en de ook tomaten toe
en dan het kruidenbuiltje.
breng aan de kook
ongeveer 15/20 minuten
voeg vermicelli toe
en laat zachtjes sudderen.
zet de pan achter op het vuur
op de kleinste pit,
en laat zachtjes sudderen.
af en toe roeren
en proeven.
na 15minuten is de soep te nuttigen.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
omdat ik graag soep maak
liefst vegetarische
vaak ook wel de beroemde erwtensoep,maar niet met kluif
maar wel met een rookworstje.
maar weer terug tekomen op de lekkere groentesoep
waar wij met zijn allen zo gek op zijn,en die is heel voordelig.
bestaande uit, voor 6 personen
neem je 2 a 3 liter groentebouillon
ik begin dan met een uitje en wat sambal,met wat trassi
te smoren
en wat bruine suiker.
dan voeg ik 2 blikjes tomatenpuree toe
en dan de bouillon
die laat ik koken
voeg kruidenbuiltjes met
jeneverbes(2)zwarte peper heel(4 korrels)laulierblad 1 blad)
dit is ongeveer het recept
meer volgt straks natuurlijk
.
liefst vegetarische
vaak ook wel de beroemde erwtensoep,maar niet met kluif
maar wel met een rookworstje.
maar weer terug tekomen op de lekkere groentesoep
waar wij met zijn allen zo gek op zijn,en die is heel voordelig.
bestaande uit, voor 6 personen
neem je 2 a 3 liter groentebouillon
ik begin dan met een uitje en wat sambal,met wat trassi
te smoren
en wat bruine suiker.
dan voeg ik 2 blikjes tomatenpuree toe
en dan de bouillon
die laat ik koken
voeg kruidenbuiltjes met
jeneverbes(2)zwarte peper heel(4 korrels)laulierblad 1 blad)
dit is ongeveer het recept
meer volgt straks natuurlijk
.
Ingrediënten
blikjes tomatenpuree
2 a 3 liter groentebouillon
naar smaak wat sambal
naar smaak wat trassi
1tpl bruine suiker
2 jeneverbes
4 zwarte peperkorrels
1 laulierblad
500gram soepgroenten
1 of 2 uien grof gesneden
5 tomaten
in 4 stukken gesneden
2 a 3 liter groentebouillon
naar smaak wat sambal
naar smaak wat trassi
1tpl bruine suiker
2 jeneverbes
4 zwarte peperkorrels
1 laulierblad
500gram soepgroenten
1 of 2 uien grof gesneden
5 tomaten
in 4 stukken gesneden
Hulpmiddelen & keukengerei
snijplanken
groentemessen
1 2 a 3 liter pan
vergiet
opscheplepels
pollepels
vorken
groentemessen
1 2 a 3 liter pan
vergiet
opscheplepels
pollepels
vorken
Leuke tips
omdat deze soep eigenijk heel weinig kost
en ik vind niet moeilijk is.
je hebt altijd wel wat groente en water en kruiden in
huis.
en ik vind niet moeilijk is.
je hebt altijd wel wat groente en water en kruiden in
huis.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
1422487
Homepage ID
1976439
Teller
566
Bron
ik heb het grotendeels zelf bedacht,maar je leest natuurlijk allerlei lectuur
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid