Bereidingswijze
Verhit 2 el olie in een wok en bak de paprika op hoog vuur 8 min. Roer regelmatig. Halveer ondertussen de tomaten en voeg toe aan de paprika. Bak 1 min. mee.
Neem de pan van het vuur. Meng de rest van de olie door de pesto en roer met de olijven door de groenten. Schep in een schaal en laat 5 min. staan.
Neem de pan van het vuur. Meng de rest van de olie door de pesto en roer met de olijven door de groenten. Schep in een schaal en laat 5 min. staan.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
De combinatie van alles is zo Mmmmmmjammie!!
En die zongerijpte Taggia olijven zijn overheerlijk! <3
Je kan er ciabatta bij serveren, maar ik heb er spirelli bij klaargemaakt! ;)
Ik heb de rest in de koelkast gezet om morgen tijdens de middag bij een boterham op te eten! :D
En die zongerijpte Taggia olijven zijn overheerlijk! <3
Je kan er ciabatta bij serveren, maar ik heb er spirelli bij klaargemaakt! ;)
Ik heb de rest in de koelkast gezet om morgen tijdens de middag bij een boterham op te eten! :D
Ingrediƫnten
- 3 paprika's (rood, groen en geel)
- 4 el olijfolie
- 360 g tomatenmix
- 2 el groene pesto
- 1/2 potje zongerijpte Taggia olijven (a 180 g)
- 1 ciabatta (brood)
- 1 burrata (verse kaas, Feestfavoriet, tijdelijk in het assortiment)
Leuke tips
Scheur ondertussen het brood in stukken. Leg de burrata op de paprika-tomatensalade en serveer met het brood.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1421244
Homepage ID
2065760
Teller
665
Bron
Allerhande
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Halveer de paprika's, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd ze in repen van 1 cm breed.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid