Bereidingswijze
Rooster de noten in een droge hete koekenpan.
Hak de helft van de noten.
Meng de geitenkaas met de room, peper, vijgen of dadels of abricozenen de gehakte noten.
Besprenkel de appel met de helft van het citroensap.
Meng de olijfolie, de rest van het citroensap en de honing of chilisaus of gembersiroopen schep dit door de gemengde sla.
Verwarm de tortilla's in een droge hete koekenpan of afgedekt 20 sec op 800 Watt in de magnetron.
Verdeel het geitenkaasmengsel erover.
Leg daarop de kruidensla met appel en noten.
Rol de tortilla tot een wrap en snijd deze eventueel schuin door.
Serveer de rest van de sla bij de tortilla
Hak de helft van de noten.
Meng de geitenkaas met de room, peper, vijgen of dadels of abricozenen de gehakte noten.
Besprenkel de appel met de helft van het citroensap.
Meng de olijfolie, de rest van het citroensap en de honing of chilisaus of gembersiroopen schep dit door de gemengde sla.
Verwarm de tortilla's in een droge hete koekenpan of afgedekt 20 sec op 800 Watt in de magnetron.
Verdeel het geitenkaasmengsel erover.
Leg daarop de kruidensla met appel en noten.
Rol de tortilla tot een wrap en snijd deze eventueel schuin door.
Serveer de rest van de sla bij de tortilla
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vegawrap, snel en makkelijk
Variaties staan op Boodschappen en AH of Doen
Variaties staan op Boodschappen en AH of Doen
Ingrediƫnten
75gram walnoten
250 gram zachte geitenkaas
100 ml kookroom
versgemalen (vierseizoenen) peper
8gedroogde vijgen of dadels of gedroogde abricozen, in stukjes gesneden
1 appel (Goudreinet of Elstar), geschild en in stukjes
2el citroensap
2el olijfolie
2el honing of chilisaus of gembersiroop
4 plukjes gemengde bladsla, rucola en kervel of dille
4wraps/tortilla's, kant en klaar 25 cm doorsnee
250 gram zachte geitenkaas
100 ml kookroom
versgemalen (vierseizoenen) peper
8gedroogde vijgen of dadels of gedroogde abricozen, in stukjes gesneden
1 appel (Goudreinet of Elstar), geschild en in stukjes
2el citroensap
2el olijfolie
2el honing of chilisaus of gembersiroop
4 plukjes gemengde bladsla, rucola en kervel of dille
4wraps/tortilla's, kant en klaar 25 cm doorsnee
Hulpmiddelen & keukengerei
Koekenpan
Leuke tips
Zet de wrap in een glaasje. Glas moet half zo hoog zijn als de te serveren wrap, anders valt hij om.
Snij de wrap in stukken van ca 5 cm en steek een tandenstoker in ieder stukvoor een (buffet)snack.
Gebruik i.p.v. wrap een meergranenpannenkoek.
Snij de wrap in stukken van ca 5 cm en steek een tandenstoker in ieder stukvoor een (buffet)snack.
Gebruik i.p.v. wrap een meergranenpannenkoek.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Mediterraan
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
1420451
Homepage ID
1334071
Smaak
H
Teller
2517
Bron
Variatie op boodschappen, AH, Doen
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Noten roosteren in koekenpan
Kruiden mengen met sla.
Citroen uitpersen
Kruiden mengen met sla.
Citroen uitpersen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid