Bereidingswijze
x
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere appeltaart voor kinderen, met zeer weinig suiker.
Ingrediƫnten
Voor de deeg:
300 gr. bloem
200 gr. boter of margarine
2 eetlepels witte basterd suiker
1 klein ei
mespunt zout
Voor de vullig:
750 gr. goudrenetten
100 gr. rozijnen
1 ei
1/2 eetlepel geraspte citroenschil/ vanille essence
1 dl. melk
300 gr. bloem
200 gr. boter of margarine
2 eetlepels witte basterd suiker
1 klein ei
mespunt zout
Voor de vullig:
750 gr. goudrenetten
100 gr. rozijnen
1 ei
1/2 eetlepel geraspte citroenschil/ vanille essence
1 dl. melk
Hulpmiddelen & keukengerei
1 Bakblik 20 cm
1 schillemes
1 kleine kom voor de rozijnen.
1 grote kom om de appel partjes in te doen
1 schillemes
1 kleine kom voor de rozijnen.
1 grote kom om de appel partjes in te doen
Leuke tips
xx
Bereidingstijd
20-30 min
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1419668
Homepage ID
1954229
Smaak
Z
Teller
784
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Was de rozijnen en doe ze in heet water voor 10 minuten, totdat ze zacht zijn.
Snij de appels in vieren en verwijder de klokhuis en snijd de appels in schijfjes.
Voorverwarm de oven van 175 - 200 graden Celsius.
Snij de appels in vieren en verwijder de klokhuis en snijd de appels in schijfjes.
Voorverwarm de oven van 175 - 200 graden Celsius.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid