Bereidingswijze
zeef de bakpoeder samen met het bloem, dan is het beter verdeeld.alle ingrediƫnten mengen,
Maak er een bol van en leg het in het plastic MINSTENS 1 uur in de koelkast (hoe langer hoe beter)
Verwarm de oven voor op 175 gr. en vorm kleine bolletjes, als het deeg iets te droog is, kneed er dan een lepeltje olie of water door. Plaats ze midden in de oven en bak ze in ca. 20/25 minuten gaar.
Maak er een bol van en leg het in het plastic MINSTENS 1 uur in de koelkast (hoe langer hoe beter)
Verwarm de oven voor op 175 gr. en vorm kleine bolletjes, als het deeg iets te droog is, kneed er dan een lepeltje olie of water door. Plaats ze midden in de oven en bak ze in ca. 20/25 minuten gaar.
Aantal personen
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
sinterklaas tractatie
Ingrediƫnten
125 gr. glutenvrij meel
65gr. zachte lactosevrije margarine
40 gr. lichte basterdsuiker
40gr. donkere basterdsuiker
10 gr. glutenvrije koekkruiden (AH)
3 gr. bakpoeder
snufje zout
65gr. zachte lactosevrije margarine
40 gr. lichte basterdsuiker
40gr. donkere basterdsuiker
10 gr. glutenvrije koekkruiden (AH)
3 gr. bakpoeder
snufje zout
Hulpmiddelen & keukengerei
oven, weegschaal, mengkom, bakpapier, keukenplastic
Leuke tips
Je kan hier ook speculaasjes of andere koekjes mee bakken
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1418341
Homepage ID
1944835
Smaak
Z
Teller
67
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid