Bloemkoolsalade,snel!

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 11/02/2013 - 12:10
Bereidingswijze
spoel de kappertjes in kom met water, laat de bloemkool goed uitlekken en afkoelen, doe ze in een platte slaschaal,bestrooi de bloemkool met alle ingredienten, behalve het citroensap, hussel wat en besprenkel met 4-5 eetlepels olie, breng op smaak met zout en peper en tot slot wat sap
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
frisse salade, gaat goed met een vers gebakken visje
Ingrediƫnten
1 middelgrote bloemkool
4 eetlepels (zoute)kappertjes
8 zoute ansjovis filets,instukjes
8 eetlepels ontpitte olijven
3 eetlepels vers korianderblad
olijfolie extra virgin
grof zeezout uit de molen
zwarte peperkorrels uit de molen
halve citroen,uitgeperst
2 handjes gewassen rucola
Hulpmiddelen & keukengerei
kookplaat,ondiepe slakom,vergiet
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1417720
Homepage ID
2097504
Smaak
S
Teller
42
Bron
volkskrant
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
kook de bloemkool, en maak er kleine stukjes van.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
Bob26
Gelegenheid