Bereidingswijze
Was de citroen goed en steek hem vol met de kruidnagels.
Doe de citroen, kaneel, rode wijn en de bessenwijn in een pan.
Verwarm de wijn tot 60 à 70°C, ze mag beslist niet koken.
Laat de drank 2 uur trekken en verwijder dan de citroen.
Los de suiker op in de wijn.
Serveer de Bisschopswijn zo warm mogelijk in grote wijnglazen.
Doe de citroen, kaneel, rode wijn en de bessenwijn in een pan.
Verwarm de wijn tot 60 à 70°C, ze mag beslist niet koken.
Laat de drank 2 uur trekken en verwijder dan de citroen.
Los de suiker op in de wijn.
Serveer de Bisschopswijn zo warm mogelijk in grote wijnglazen.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediënten voor een heerlijk avondje
Ingrediënten
1 citroen
25 kruidnagels
1 stukje pijpkaneel
1 liter rode wijn
1 liter bessenwijn
45 gram suiker
25 kruidnagels
1 stukje pijpkaneel
1 liter rode wijn
1 liter bessenwijn
45 gram suiker
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Recept ID
1417638
Homepage ID
2124992
Teller
34
Bron
Sinterklaas
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid