carpaccio wrap met rosbief

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/30/2013 - 13:52
Bereidingswijze
maak een dressing van 1el mosterd, 2 el olijfolie, 1 el suiker, scheutje azijn, sap van een halve citroen en anderhalve el kwark of yoghurt.

Leg een wrap neer en smeer die in met 2 el dressing

Leg hierop de pijnboompitjes en een klein beetje geraspte kaas

Leg nu de plakjes rosbief erop en bestrooi deze met peper en zout.

Daar bovenop leg je een nieuwe wrap.

besmeer de 2de wrap met 2 el dressing en leg hier blaadjes rucola op.

strak oprollen en in plastic folie wikkelen.

De rol een uurtje in de koelkast leggen en dan in plakjes snijden.

eet smakelijk
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
erg smakelijk hapje voor je gasten
Ingrediƫnten
2 wraps, dressing, rosbief, klein handje pijnboompitjes, belegen of oude geraspte kaas rucola, peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
kom, kleine koekepan
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1416633
Homepage ID
1972413
Smaak
H
Teller
2709
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
wraps zacht maken in magnetron volgens gebruiksaanwijzing en pitjes in droge pan roosteren
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
xxann
Gelegenheid