Hawaïaanse pasta salade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/09/2013 - 17:20
Bereidingswijze
Kook de pasta beetgaar in de kippenbouillon, giet af en laat uitlekken. Koel de pasta vervolgens onder koud stromend water. Hou wat kookvocht opzij voor de dressing (2 eetlepels pasta kookvocht, 2 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels soja room, 1 eetlepel zacht kerriepoeder, snuifje zout). Meng alle ingrediënten voor de kerriedressing goed onder elkaar. Snij de ananas en het vruchtvlees van de paprika in kleine blokjes. Meng deze met de pasta, maïs en pijpajuin. Besprenkel de pastasalade met de kerrydressing.
Afbeelding
Hawaïaanse pasta salade
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker zomers, ideaal te serveren bij BBQ, combinatie met kip is ook heel lekker
Ingrediënten
375g Soubry spirelli
1 blokje kippenbouillon
1/2 ananas
1 groene paprika
1 rode paprika
50g maïs
bosje in ringen gesneden pijpajuin
2 eetlepels sojaroom
2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel zacht kerriepoeder
Leuke tips
Smakelijk!
Bereidingstijd
20-30 min
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1416043
Homepage ID
2065760
Teller
3657
Bron
http://www.soubry.be
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
35
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
TooDelicious
Gelegenheid