Bereidingswijze
Laat even afkoelen en wrijf dan het zwart verbrande vel weg. Mix de paprika′s met olijfolie en het chilipepertje tot een gladde massa. Breng op smaak met peper en zout en werk af met gehakte basilicum.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker pittig, ideaal om op tafel te zetten voor de gasten
Ingrediënten
1 ciabatta
200 g verse zachte geitenkaas
2 rode paprika′s
1 chilipepertje, zonder zaadjes
basilicum
olijfolie
peper en zout
200 g verse zachte geitenkaas
2 rode paprika′s
1 chilipepertje, zonder zaadjes
basilicum
olijfolie
peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
oven, blender of mixer
Leuke tips
Serveer de toastjes van ciabatta met geitenkaas en paprikadip.
Bereidingstijd
30-60 min
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1415263
Homepage ID
2065760
Smaak
P
Teller
195
Bron
Lekker van bij ons
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de ciabatta in flinterdunne sneetjes en rooster ze. Snijd de paprika′s in vier, verwijder de zaadlijsten en leg ze met de velkant naar boven onder een hete grill tot het vel helemaal zwart gebakken is.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid