Hachee

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 07/07/1998 - 00:00
Bereidingswijze
Boter verhitten in een grote braadpan (eentje met een deksel) en het vlees aanbraden tot het rondom bruin is. Uien toevoegen met de peper en zout en nog even al roerend bakken. Dan alle andere ingrediten toevoegen en het minstens 2 en half uur op laag vuur laten stoven met de deksel op de pan.

Dan de laurier en kruidnagels eruit halen en zonder deksel de saus op wat hoger vuur laten indikken. Regelmatig roeren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Mijn recept voor hachee. Erg geliefd hier dus het proberen waard!
Ingrediƫnten
1 kilo hacheevlees of sucadelappen (slager kan het vaak wel snijden)

750 gram uien

750 ml runderbouillon (1 blokje)

4 laurierblaadjes

10 kruidnagels

1 el azijn

3 tl lichtbruine basterdsuiker

1/2 tl komijnpoeder

1/2 tl kaneel
Leuke tips
Traditioneel serveren met gekookte aardappelen en rode kool of maak een lekker rode kool stampot.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1411277
Homepage ID
1420983
Smaak
H
Teller
2108
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Uien en eventueel vlees snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
bringmethehorizon