Bereidingswijze
1. Snij 6 sneetjes gerookte zalm fijn. Verdeel over de glaasjes.
2. Rasp 2 grannysmith-appelen fijn en meng met 125 g grijze noordzeegarnalen, 2 eetl. zure room en 1/2 eetl. mosterd. Kruid met peper en zout.
3. Verdeel de appelmengeling over de glaasjes.
4. Garneer met 1 eetl. preikiemen.
2. Rasp 2 grannysmith-appelen fijn en meng met 125 g grijze noordzeegarnalen, 2 eetl. zure room en 1/2 eetl. mosterd. Kruid met peper en zout.
3. Verdeel de appelmengeling over de glaasjes.
4. Garneer met 1 eetl. preikiemen.
Afbeelding
Aantal personen
0.00
Ingrediƫnten
Voor 12 glaasjes:
6 sneetjes gerookte zalm
2 grannysmithappelen
125 g grijze garnalen (versmarkt)
2 eetl. zure room
0.5 eetl. mosterd
preikiemen
6 sneetjes gerookte zalm
2 grannysmithappelen
125 g grijze garnalen (versmarkt)
2 eetl. zure room
0.5 eetl. mosterd
preikiemen
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1411217
Homepage ID
1027901
Teller
8705
Bron
Colruyt
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid