Bereidingswijze
2. Leg de paprikahelften met het vel naar boven onder een hete grill tot het zwartgeblakerd is. Laat afkoelen in een plastic zak en verwijder het vel.
3. Hak de paprika fijn en doe in een kom. Voeg er kaas, parmezaan, mayonaise, kruiden en
tabasco aan toe en meng goed. Kruid met peper en zout.
4. Druk het broodkruim plat met de deegroller en besmeer beide kanten met boter. Verdeel he paprikamengsel over de sneetjes brood en laat een rand van 1 cm vrij. Rol op en zet vast met een cocktailprikker. Zet dit afgedekt minstens 2 uur in de koelkast.
5.Verwarm de oven voor op 180° C. Snij de rolletjes doormidden en zet ze vast met een cocktailprikker. Leg op een bakplaat en bak in 10 à 12 minuten goudbruin.
3. Hak de paprika fijn en doe in een kom. Voeg er kaas, parmezaan, mayonaise, kruiden en
tabasco aan toe en meng goed. Kruid met peper en zout.
4. Druk het broodkruim plat met de deegroller en besmeer beide kanten met boter. Verdeel he paprikamengsel over de sneetjes brood en laat een rand van 1 cm vrij. Rol op en zet vast met een cocktailprikker. Zet dit afgedekt minstens 2 uur in de koelkast.
5.Verwarm de oven voor op 180° C. Snij de rolletjes doormidden en zet ze vast met een cocktailprikker. Leg op een bakplaat en bak in 10 à 12 minuten goudbruin.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Uitsekend hapje
Ingrediënten
10 sneetjes brood
60 g kaas, belegen
30 g parmezaan
45 g boter (gesmolten)
2 el mayonaise
2 el bladpeterselie
1 paprika, rode
1 tl tijm
1 tl oregano
2 druppels tabasco
paprikapoeder
60 g kaas, belegen
30 g parmezaan
45 g boter (gesmolten)
2 el mayonaise
2 el bladpeterselie
1 paprika, rode
1 tl tijm
1 tl oregano
2 druppels tabasco
paprikapoeder
Hulpmiddelen & keukengerei
Prikkers
Leuke tips
Bestrooi met wat
paprikapoeder en serveer warm.
paprikapoeder en serveer warm.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1410866
Homepage ID
2065760
Smaak
H
Teller
274
Bron
Libelle Lekker!
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij de paprika doormidden en verwijder zaadjes en zaadlijsten. Rasp de belegen kaas en de parmezaan. Hak de tijm en oregano. Smelt de boter.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid