Bereidingswijze
Smelt de boter en voeg er de nutella aan toe.
Klop de eidooiers met de suiker, doe de nutella-botercrème erdoor. En voeg de gezeefde bloem en de stijfgeslagen eiwitten toe.
Vet de taartvorm in.
Giet het mengsel er in en bak de taart 20-25 minuten op 180°C in de oven. De taart moet nog smeuïg zijn vanbinnen.
Klop de eidooiers met de suiker, doe de nutella-botercrème erdoor. En voeg de gezeefde bloem en de stijfgeslagen eiwitten toe.
Vet de taartvorm in.
Giet het mengsel er in en bak de taart 20-25 minuten op 180°C in de oven. De taart moet nog smeuïg zijn vanbinnen.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Ingrediënten
400 gr Nutella
140 gr bloem
200 gr boter
6 eieren
poedersuiker
160 gr suiker
140 gr bloem
200 gr boter
6 eieren
poedersuiker
160 gr suiker
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven
Leuke tips
Haal de taart uit de vorm, bestuif met poedersuiker en dien op.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1404658
Homepage ID
2065760
Smaak
H
Teller
2367
Bron
Recept uit Junior Masterchef - Zesta
Drank
Uit
Bookmarked
18
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid