Wentelteefjes met ham, kaas en ananas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 08/24/2012 - 19:48
Bereidingswijze
Besmeer 4 sneetjes brood dun met mosterd en beleg ze met de kaas,

ham en ananas. Dek af met een tweede sneetje brood. Zet eventueel vast met een cocktailprikker.
Klop de eieren los met de melk. Kruid met peper en zout. Verwarm 1 tl boter en 2 tl olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Haal een boterham aan beide kanten door het eimengsel en leg `m in de pan.Bak zo 2 wentelteefjes tegelijk. Druk wat aan met een spatel en keer ze om als de onderkant mooi goudbruin is. Bak dan de andere kant. Hou ze warm onder
aluminiumfolie tot alle boterhammen gebakken zijn.
Afbeelding
Wentelteefjes met ham, kaas en ananas
Aantal personen
4.00
Ingrediënten
8 sneetjes brood (niet vers)
4 plakjes ham, gekookte
¼ ananas (vers)
3 eieren
4 plakjes kaas, jonge
boter
1 el mosterd (grove)
1 dl melk
olijfolie
zout peper
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1404632
Homepage ID
2065760
Smaak
A
Teller
700
Bron
Libelle Lekker!
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
TooDelicious
Gelegenheid