Bereidingswijze
ang het sap van de perziken op.
Snijd 8 bitterkoekjes in vieren en besprenkel ze met amandellikeur en het perzikensap.
Verdeel de koekjes over 4 glazen.
Pureer de perziken en verdeel de helft van de puree over de koekjes.
Schep de bitterkoekjespudding op de perzikpuree.
Breek de chocolade en laat deze met 50ml slagroom zacht smelten.
Klop 50ml slagroom hard en schep er de chocolade door.
Verdeel de chocolade over de glazen en schenk er de rest van de perzikpuree over.
Zet ca. 2 uur in de koelkast.
Snijd 8 bitterkoekjes in vieren en besprenkel ze met amandellikeur en het perzikensap.
Verdeel de koekjes over 4 glazen.
Pureer de perziken en verdeel de helft van de puree over de koekjes.
Schep de bitterkoekjespudding op de perzikpuree.
Breek de chocolade en laat deze met 50ml slagroom zacht smelten.
Klop 50ml slagroom hard en schep er de chocolade door.
Verdeel de chocolade over de glazen en schenk er de rest van de perzikpuree over.
Zet ca. 2 uur in de koelkast.
Afbeelding
Aantal personen
0.00
Ingrediƫnten
1 l blik perziken
8 bitterkoekjes
1 eetlepel Amaretto
225g bitterkoekjespudding
150g witte chocolade
100ml slagroom
4 bitterkoekjes
8 bitterkoekjes
1 eetlepel Amaretto
225g bitterkoekjespudding
150g witte chocolade
100ml slagroom
4 bitterkoekjes
Bereidingstijd
20-30 min
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1401953
Homepage ID
2043681
Smaak
Z
Teller
763
Bron
kookjij.nl
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid