Bereidingswijze
doe een klein beetje boter in de koekenpan en bak de aardappelstukje aan alle zijden goudbruin. Als dit is gebeurd voeg je de ketjap (omschudden) honing (omschudden) en de jam toe en weer omschudden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zijn je kids moeilijke eters? Probeer met al je overredingskracht en ouderlijke zorg één van de gebakken aardappeltjes in de mond te krijgen en ze zijn verkocht.
Ingrediënten
1 kg aardappelen
2 eetlepels honing
2 eetlepels aardbeienjam (zonder stukjes)
1 eetlepel ketjap
snufje zout
2 eetlepels honing
2 eetlepels aardbeienjam (zonder stukjes)
1 eetlepel ketjap
snufje zout
Leuke tips
met veel creativiteit serveren, zodat in ieder geval één stukje in de mond van de moeilijke eter terecht komt,.....
Probeer eens de Italiaanse methode (fonetisch)
Vorre uwe geserviert die aardappeltjes mette die ketjappe en die aarbeienjamuh enne die honing. Smakelijk
Probeer eens de Italiaanse methode (fonetisch)
Vorre uwe geserviert die aardappeltjes mette die ketjappe en die aarbeienjamuh enne die honing. Smakelijk
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1398845
Homepage ID
2020252
Smaak
Z
Teller
846
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
schil de aardappels, spoel ze af en snijdt ze in even grote stukjes. Kook ze net gaar (ze moeten nog een klein beetje hard zijn en spoel ze af met koud water, zodat ze niet verder nagaren. De structuur is goed als je een stukje aardappel tussen je vingers houdt en dan zacht knijpt. De aardappel mag niet tussen je vingers verkruimelen. Dit is belangrijk om te voorkomen dat je één grote brei in je koekenpan krijgt
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid