Bereidingswijze
Kook de eieren in ruim kokend water in 10 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Snijd de eieren voorzichtig in de lengte doormidden. Haal met de punt van een mes de eidooiers uit het eiwit. Meng met een vork de eidooiers, mayonaise, crème fraîche, bieslook, mosterd en tabasco in een kom tot een gladde pasta. Voeg naar smaak peper en zout toe. Schep het mengsel in de spuitzak en vul er de halve eiwitten mee. Bestrooi met paprikapoeder
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Ingrediënten
4 eieren
1 tl mayonaise
1 el crème fraîche
1 el verse bieslook gesnipperd
1 tl Dijon mosterd
3 druppels tabasco
1 tl paprikapoeder
1 tl mayonaise
1 el crème fraîche
1 el verse bieslook gesnipperd
1 tl Dijon mosterd
3 druppels tabasco
1 tl paprikapoeder
Hulpmiddelen & keukengerei
spuitzak met kartelmondje
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1397060
Homepage ID
1418273
Smaak
N
Teller
1390
Bron
Allerhande 12 2009
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
TIP
Keer als u eieren hebt gekocht het doosje af en toe om. De eidooier komt zo mooi in het midden van het ei te liggen.
Keer als u eieren hebt gekocht het doosje af en toe om. De eidooier komt zo mooi in het midden van het ei te liggen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid