chocolade spekken

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/23/2011 - 22:04
Bereidingswijze
- smeld de chocolade au bain marie (kom met chocolade in een pan heet water) Kijk uit dat er niet ook maar een druppel water bij de chocolade komt, anders gaat de chocola klonten en kan je hem weggooien.
- haal 1 voor 1 een spekje door de gesmolten chocolade en schud de overtollige chocolade van het spekje af.
- leg de de chocolade spekjes te drogen op de plaat met bakpapier.
- nadat de chocolade op de spekjes is afgekoeld, kan je de spekken even in de koelkast zetten zodat de chocolade sneller hard wordt.
- eet smakelijk!
Afbeelding
chocolade spekken
chocolade spekken
Aantal personen
5.00
Vertel iets leuks over dit recept
super lekkere choco spekjes. Kijk uit dat je er niet verslaafd aan raakt
Ingrediƫnten
- ca. 40 spekjes
- 500 gram (melk)chocolade
- zoveel kleine sateprikkertjes als spekken
Hulpmiddelen & keukengerei
- pan
- stalen beslagkom/ hittebestendige kom
- houten pollepel
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1397059
Homepage ID
1959295
Smaak
Z
Teller
5818
Bron
jamin
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
- breek de chocolade in blokjes
- leg bakpapier op een bakplaat
- steek in alle spekjes een sateprikker
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
tassjja
Gelegenheid