Bereidingswijze
uit de koelkast kleine balletjes draaien van max. 1cm doorsnee. De balletjes in een oven op 170 graden 10 min verwarmen.
Aantal personen
0.00
Ingrediƫnten
250gr Zelfrijzend Bakmeel
150 gr. margarine
125 gr. ruwe rietsuiker
2,5 el (ongeveer 11gr) speculaas kruiden
1 el melk
zout
150 gr. margarine
125 gr. ruwe rietsuiker
2,5 el (ongeveer 11gr) speculaas kruiden
1 el melk
zout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1396394
Homepage ID
1964394
Smaak
A
Teller
1635
Bron
smulweb
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
alles bij elkaar in een kom en kneden tot een deeg bal. Minimaal 10 min laten rusten in de koelkast.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid