Bereidingswijze
Maak de pan warm voeg dan de boter toe waneer deze gesmolten is voeg even veel honing toe
Voeg daarna even veel (bruine)suiker toe laat dit 30 seconden borrelen.
Hoe langer je het laat borrelen hoe harder de toffee.
Schep ondertussen ijs in de schaaltjes.
Tijdens het borrelen kunt u noten of andere dingen toe voegen.
Na het borrelen giet de floeibare mix over het ijs,
Tijdens het afkoelen is de toffeehard geworden en is het toetje klaar
Voeg daarna even veel (bruine)suiker toe laat dit 30 seconden borrelen.
Hoe langer je het laat borrelen hoe harder de toffee.
Schep ondertussen ijs in de schaaltjes.
Tijdens het borrelen kunt u noten of andere dingen toe voegen.
Na het borrelen giet de floeibare mix over het ijs,
Tijdens het afkoelen is de toffeehard geworden en is het toetje klaar
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker ijs met toffee erover heen
Ingrediƫnten
Vanille ijs halve liter (is meer dan genoeg)
Honing eetlepel
Suiker eetlepel
Boter eetlepel
Honing eetlepel
Suiker eetlepel
Boter eetlepel
Hulpmiddelen & keukengerei
Pan
Schaaltjes
Lepels
Schaaltjes
Lepels
Leuke tips
Op een dien blad met lepeltjes en meschien een vlaggetje smakelijk eten
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1395252
Homepage ID
1994379
Smaak
Z
Teller
942
Bron
M`n tante
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Pak een kookpan niet al te groot
Pak een dienblad en leg daarop schaaltjes
Leg de igrediƫnten klaar
Pak een dienblad en leg daarop schaaltjes
Leg de igrediƫnten klaar
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid