Bereidingswijze
- Kneed de boter, suiker, speculaaskruiden, het zelfrijzend bakmeel en de mespunt zout goed door elkaar.
- Voeg lepel voor lepel de melk aan het beslag toe zodat het een soepel deeg wordt.
- Bekleed de bakplaat met bakpapier.
- draai van het deeg kleine balletjes, leg ze op de bakplaat en druk ze iets plat.
- Bak ze in 20 min. gaar en lichtbruin.
- Voeg lepel voor lepel de melk aan het beslag toe zodat het een soepel deeg wordt.
- Bekleed de bakplaat met bakpapier.
- draai van het deeg kleine balletjes, leg ze op de bakplaat en druk ze iets plat.
- Bak ze in 20 min. gaar en lichtbruin.
Aantal personen
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk en gemakkelijk recept voor kruidnootjes.
Ingrediƫnten
- 250gr zelfrijzend bakmeel
- 125gr bruine basterdsuiker
- 150gr ongezouten roomboter
- 10gr speculaaskruiden
- 4el melk
- 1 mespunt zout
- 125gr bruine basterdsuiker
- 150gr ongezouten roomboter
- 10gr speculaaskruiden
- 4el melk
- 1 mespunt zout
Hulpmiddelen & keukengerei
Bakplaat + Bakpapier
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1395134
Homepage ID
1415994
Smaak
Z
Teller
1401
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 160 graden
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid