Bereidingswijze
sap in pannetje doen
chocolade paaseieren ongeveer 200 gr erbij doen en laten smelten.
Slagroom stijfkloppen en door de afgekoelde chocolade massa scheppen
chocolade paaseieren ongeveer 200 gr erbij doen en laten smelten.
Slagroom stijfkloppen en door de afgekoelde chocolade massa scheppen
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
opmaken overgebleven chocolade paaseieren
Ingrediƫnten
chocolade paaseieren
slagroom
scheut peren/sinasappelsap
slagroom
scheut peren/sinasappelsap
Hulpmiddelen & keukengerei
mixer
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1390228
Homepage ID
1937744
Smaak
Z
Teller
1339
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid