Bereidingswijze
klop de eiwitten goed stijf met een snufje zout in een vetvrije kom. Voeg de suiker en de vanillesuiker gelijdelijk toe. Klop in een andere kom de slagroom stijf en voeg op het laatst de kaneel en anijspoeder toe. Spatel het eiwit luchtig door de slagroom met een grote lepel zodat de lucht erin blijft. Doe dit in een diepvriesdoos en zet dit enkele uren in de vriezer
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
* 250 ml slagroom
* 3 eiwitten
* 1 zakje vanillesuiker
* 3 flinke eetl basterdsuiker
* 2 flinke eetl kaneel
* 1 snufje anijspoeder
* snufje zout.
* 3 eiwitten
* 1 zakje vanillesuiker
* 3 flinke eetl basterdsuiker
* 2 flinke eetl kaneel
* 1 snufje anijspoeder
* snufje zout.
Hulpmiddelen & keukengerei
diepvriesdoos
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1386139
Homepage ID
1963755
Smaak
Z
Teller
592
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid