Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 170 graden. Bestrooi de speculaasplank met bloem en druk het deeg in de vormpjes. Snij het overtollige deeg weg en klop de plank uit. leg de lapjes op een beboterde bakplaat en bak ze in de voorverwarmde oven gaar in 15-20 min speculaaspoppen ongeveer 30 min laten bakken
Aantal personen
0.00
Ingrediƫnten
* 200 gr zelfrijzend bakmeel
* 150 gr roomboter
* 125 gr bruinesuiker
* 100 gr amandelschaafsel
* 10 ml melk
* 7.5 theel speculaaskruiden
* 3 theel zout
* 150 gr roomboter
* 125 gr bruinesuiker
* 100 gr amandelschaafsel
* 10 ml melk
* 7.5 theel speculaaskruiden
* 3 theel zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1383690
Homepage ID
1963755
Smaak
Z
Teller
314
Bron
scheurkalender
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij de boter in stukjes en doe dit bij het zelfrijzendbakmeel. Voeg de melk en de andere ingredienten toe en kneed het tot een deeg. Laat het deeg een nacht rusten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid