witlofschuitje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/09/2010 - 16:04
Bereidingswijze
Warm het vleesdrillaagje zachtjes op in een pannetje, spoel de ijsblikjesbakjes om en giet in ieder bakje de gesmolten dril.
Snij de ham in heel kleine stukjes, snipper de peterselie en selderij erg fijn en voeg alles in ieder bakje toe. In de ijskast een uurtje op laten stijven. Was witlofblaadjes en leg op ieder blaadje een blokje aspic.
Aantal personen
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
blaadje witlof met blokje aspic met ham en kriuden
Ingrediƫnten
aspic
gekookte ham
peterselie/selderij
Hulpmiddelen & keukengerei
ijsblokjesbakje
snijplankje
Leuke tips
op een bordje gegarneerd met wat peterselietakjes
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1383676
Homepage ID
1411783
Smaak
H
Teller
1405
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
bij sommige stoofvleesgerechten (b.v. runderwangen) stijft na afkoeling onder in de braadpan een laag vleesdril.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
nolalemonie
Gelegenheid