Shrimp Garlic Naan met een spaanse twist

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 11/05/2010 - 10:08
Bereidingswijze
Doe 3 eetlepels olie in een wok pan. Voorverwarm de oven voor de naanbroodjes. Voeg de knoflook toe. Voeg de chorizo en de garnalen toe. Wok dit voor zo een 5 minuten op een middelhoog vuur. Doe de Naanbroodjes in de oven. Als de broodjes klaar zijn. Doe je de garnalen,knoflook, chorizo op een broodje. Leg er wat blokjes sinaasappel bovenop en maak het af met een handje rucola. Een lekker broodje.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker naanbroodje met garnalen, knoflook, chorizo
Heerlijk op een warme dag. Of als je geen zin hebt in uitgebreid te koken.
Ingrediƫnten
garlic naanbrood van patak
garnalen 300 gram
knoflook 3 teentjes
citroenolijfolie 3 eetlepels
chorizo 150 gram
sinaasappel 2
rucola 100 gram
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1383504
Homepage ID
1963893
Smaak
P
Teller
1493
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Klant
pataks
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snij de sinaasappel in stukjes/blokjes. Pureer 3 teentjes knoflook.
Snij de chorizo in blokjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
mirjanvisser1
Gelegenheid