Bereidingswijze
Bestrijk een geroosterd stukje ciabatta of stokbrood met La Latine en bekleed dit met een stukje gefileerde sardine, gedroogde tomaat of een schijfje verse tomaat. Garneer met bieslook en koriander of peterselie. Zet vast met een mooie prikker.
Aantal personen
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Amuse met pasta van gedroogde tomaten met koriande
Een klassieker uit de mediterrane keuken.
Een klassieker uit de mediterrane keuken.
Ingrediënten
Brood, zongedroogde tomaat, olijfolie, knoflook, basilicum, koriander, sherry-azijn (Xérès), zout, peper, rode peperkorrels.
Hulpmiddelen & keukengerei
Mes, mooie prikker
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1381226
Homepage ID
1937951
Smaak
A
Teller
1055
Bron
www.toutdefrance.nl
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Brood roosteren
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid