Bereidingswijze
Snij parelhoenfilets in de lengte doormidden en marineer ze minimaal een uur met aceto balsamico, bruine suiker en gemalen sechuan peper.
Rol de filets in plastic folie zodat het cilindrisch van vorm wordt. Stoom deze rolletjes 25 minuten op 80C. Laat afkoelen.
Snij de aardbeien in kleine blokjes en maak aan met de balsamico en bruine suiker.
Leg de aarbeienblokjes op een toastbodempje en leg hierop een plakje van de parelhoen.
Garneer af met ietsje saus en wat korreltjes zeezout.
Rol de filets in plastic folie zodat het cilindrisch van vorm wordt. Stoom deze rolletjes 25 minuten op 80C. Laat afkoelen.
Snij de aardbeien in kleine blokjes en maak aan met de balsamico en bruine suiker.
Leg de aarbeienblokjes op een toastbodempje en leg hierop een plakje van de parelhoen.
Garneer af met ietsje saus en wat korreltjes zeezout.
Afbeelding
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Amuse geserveerd tijdens opening Smulweb Kookcollege
Ingrediƫnten
Parelhoenfilet
Aardbeien
Aceto Balsamico
Bruine suiker
Sechuan peper
Aardbeien pepersaus(Apollo)
Zeezout
toastje(bodempje)
Aardbeien
Aceto Balsamico
Bruine suiker
Sechuan peper
Aardbeien pepersaus(Apollo)
Zeezout
toastje(bodempje)
Leuke tips
Breng het met een glimlach
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1377571
Homepage ID
1938980
Smaak
H
Teller
1619
Bron
Tijdens opening Smulweb Kookcollege
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Marineren en stomen van de parelhoenfilet
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid