Zeilschip van fish sticks met groentenpuree.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/19/2010 - 04:33
Bereidingswijze
1.Verdeel de puree in twee kookpotten.
Voeg aan ene kookpot de andijvie toe,aan de andere de pompoenblokjes.
2.Kruid de pompoenpuree met de provençaalse kruiden.
3.Giet bij elke puree de helft van de melk en warm al roerend op gedurende 10 à 12 minuten.
4.Bak intussen de fish sticks gedurende 12 à 15 minuten in een voorverwarmde friteuse van 190°C. tot ze gaar,knapperig en goudbruin zijn.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Speciaal voor kinderen,als er verjaardag is.
Elk kind lust wel fish sticks.
Ingrediënten
* 16 fish sticks.(diepvries)
* 750 gr aardappelpuree.(diepvries)
* 300 gr andijvie met roomsaus.(diepvries)
* 300 gr pompoenblokjes.(diepvries)
* 2,5 dl melk.
* Provençaalse kruiden.
Hulpmiddelen & keukengerei
Friteuse,
Leuke tips
* Maak een zeilboot met de verschillende aardappelpurees en de fish sticks.
* Leg twee fish sticks op elkaar als mast,maak het zeil met de pompoenpuree en de romp van het schip met de andijviepuree.
* Serveer er de resterend fish sticks apart bij.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1373643
Homepage ID
1423282
Smaak
N
Teller
2044
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
tisjken1
Gelegenheid