Gepofte rijstbonbons

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 08/28/2009 - 19:51
Bereidingswijze
Verwarm de melkchocolade au bain-marie.
Schenk de gesmolten chocolade over de crunch-massa en strijk dit glad.
Laat de massa hard worden en snijd er dan bonbons van van 1 tot 1,5 cm (of steek met een steekvorm ronde bonbons uit).
Aantal personen
0.00
Ingrediƫnten
2 el vloeibare honing
25g boter
100g poedersuiker, gezeefd
50g gepofte chocoladerijst
10g cacaopoeder
125g melkchocolade
Hulpmiddelen & keukengerei
vierkante schaal of vorm
Bereidingstijd
20-30 min
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1367711
Homepage ID
1937771
Smaak
Z
Teller
511
Bron
Boodschappen boekje / Sanders
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm in een ruime pan de honing met boter.
Voeg de poedersuiker, de gepofte rijst en de cacao toe en roer alles goed door.
Schep de massa in de ingevette vorm en druk het licht aan zodat het ongeveer 1,5cm hoogte heeft.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
loesje84
Gelegenheid