Bereidingswijze
Vul de spuitzak met de chocolade massa.
Spuit op een stuk bakpapier rondjes van 2 tot 3 cm doorsnede.
Bestrooi de galettes met gekleurde hagel of spikkeltjes en laat hard worden (in ca. 15min.)
Spuit op een stuk bakpapier rondjes van 2 tot 3 cm doorsnede.
Bestrooi de galettes met gekleurde hagel of spikkeltjes en laat hard worden (in ca. 15min.)
Aantal personen
0.00
Ingrediƫnten
200 - 250 g chocolade ( wit, melk, puur)
gekleurde hagel of spikkeltjes ter garnering
gekleurde hagel of spikkeltjes ter garnering
Hulpmiddelen & keukengerei
Spuitzak met kleine spuitmond
Bakpapier
Bakpapier
Bereidingstijd
20-30 min
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1367710
Homepage ID
1937771
Smaak
Z
Teller
1551
Bron
Boodschappen boekje / Sanders
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Smelt het grootste deel van de chocolade au bain-marie en verwarm het tot maximaal 40 graden.
Voeg vervolgens chocoladestukjes toe om de gesmolten chocolade terug te koelen naar 30 graden.
Voeg vervolgens chocoladestukjes toe om de gesmolten chocolade terug te koelen naar 30 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid