Bereidingswijze
Gebakken ei beleggen met kruidenkaas en gerookte zalm. Bestrooien met de peterselie, bieslook en gember. Oprollen en in zilverpapier wikkelen. Leg nu 3 uur in de koelkast.
Aantal personen
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Aperitiefhapje met ei, kruidenkaas en zalm
Ingrediƫnten
1 ei
1/2 koffiielepel maizena express
1 koffielepel water
kruidenkaas
gerookte zalm
peterselie, bieslook, gember
1/2 koffiielepel maizena express
1 koffielepel water
kruidenkaas
gerookte zalm
peterselie, bieslook, gember
Hulpmiddelen & keukengerei
braadpan
zilverpapier
zilverpapier
Leuke tips
Het rolletje in schijfjes snijden.
Bereidingstijd
10-20 min
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1367659
Homepage ID
10500
Smaak
A
Teller
2108
Bron
Gekregen van collega
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Ei met maizena express en water vlinderdun bakken.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid