vijfdecemberbloemkool

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 08/03/2009 - 15:41
Bereidingswijze
Giet dit af en snij met twee messen de bloemkool en de tomaten kleiner. Voeg dan de sauzen erdoor en de pepernoten, voeg kruiden en specerijen naar smaak erdoor. Warm eventueel goed door.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker gerecht dat het beste een dag van te voren gemaakt kan worden.
Ingrediƫnten
1 bloemkool, 3 tomaten, 100 gram pepernoten, flinke scheut chilisaus, flinke scheut dressing of yoghurt, nootmuskaat, koriander, kerriepoeder, citroensap, paprikapoeder, kruidnagelpoeder, komijnpoeder, citroengras, gebakken uitjes, chilipeper
Hulpmiddelen & keukengerei
mesjes, magnetronschotel, lepel
Leuke tips
Zowel koud als warm lekker, varier eens met kruidnoten, pepernotenbrokken, gesneden taaitaaikorsten, speculaasbrokken of meusli/creusli, een combintatie is ook zeer aan te bevelen.
Serveer met gebakken uitjes en chilipeper.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
1366479
Homepage ID
1211364
Smaak
Z
Teller
314
Bron
zelf bedacht
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij de bloemkool in niet te kleine rozen, was deze en voeg samen met de hele tomaten in de magnetronschaal en voeg iets water toe en zet in de magnetron op de hoogste stand voor 20 minuten.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
j_a_kooi
Gelegenheid