Bereidingswijze
De pure chocolade smelten in een schaal in de magnetron. De chocola moet er dik en vloeibaar uit komen.
Hiermee het bovenste gedeelte van de koek bestrijken en laat dit mooi drogen.
Snijd wat gekleurde laagjes van de engelse drop af. Hiervan kun je bijvoorbeeld ogen, ooglappen en mondjes snijden zoals op de foto. Vastplakken kan met de suikerglazuur.
Hiermee het bovenste gedeelte van de koek bestrijken en laat dit mooi drogen.
Snijd wat gekleurde laagjes van de engelse drop af. Hiervan kun je bijvoorbeeld ogen, ooglappen en mondjes snijden zoals op de foto. Vastplakken kan met de suikerglazuur.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
een leuke traktatie voor op school of op de creche
je kunt hier eindeloos mee varieren, met witte chocolade kun je een heel ander effect creeren... en meer meisjes achtige gezichtjes maken
je kunt hier eindeloos mee varieren, met witte chocolade kun je een heel ander effect creeren... en meer meisjes achtige gezichtjes maken
Ingrediƫnten
Grote ronde koeken
Engelse drop
pure chocolade
suikerglazuur (poedersuiker met enkele druppels water)
Engelse drop
pure chocolade
suikerglazuur (poedersuiker met enkele druppels water)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Tussengerecht
Recept ID
1365854
Homepage ID
1424217
Smaak
Z
Teller
3301
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid