Bereidingswijze
Rooster de rosbief rondom bruin op de BBQ,ongeveer 10 min.
Laat het vlees ca. 10 min. rusten onder alu-folie
Laat het vlees ca. 10 min. rusten onder alu-folie
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zelf gemarineerde rosbief komt extra lekker van het rooster.
Ingrediƫnten
Stuk rosbief van ca 700 gr.
2 eetl. grove mosterd
1 flesje donker bier
1 laurierblad
1 sjalotje in ringen gesneden
1 takje verse tijm
1 eetl. goede olijfolie
peper en zout uit de molen
2 eetl. grove mosterd
1 flesje donker bier
1 laurierblad
1 sjalotje in ringen gesneden
1 takje verse tijm
1 eetl. goede olijfolie
peper en zout uit de molen
Hulpmiddelen & keukengerei
grill of bbq
Leuke tips
Snijd de rosbief in kleine plakjes en geef er een dressing bij van bv :geraspte knoflook,rozemarijn en olijfolie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Barbecue
Recept ID
1364569
Homepage ID
1420483
Smaak
P
Teller
3634
Bron
K-keurslager en Korrie
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Roer de mosterd,bier,laurier,ui en tijm door elkaar en rol hier de rosbief doorheen
Laat minimaal , afgedekt, 2 uur in de koelkast marineren en rol het vlees af en toe om
Neem het vlees een uur voor de bereiding uit de koelkast
Dep het vlees droog met keukenpapier
Wrijf de rosbief in met peper,zout en olie
Laat minimaal , afgedekt, 2 uur in de koelkast marineren en rol het vlees af en toe om
Neem het vlees een uur voor de bereiding uit de koelkast
Dep het vlees droog met keukenpapier
Wrijf de rosbief in met peper,zout en olie
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid