Gehaktbrood met kaas !

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 06/06/2009 - 17:07
Bereidingswijze
giet er de olie over. Zet het gehaktbrood in een op 225° C voorverwarmde oven. Schakel de oven na 15 minuten op 175°C en laat het gehaktbrood daarna in nog 50 minuten gaar worden. Snijd het gehaktbrood in plakken

Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gehaktbrood met kaas !
Ingrediënten
200 gram kaas, 600 gram gehakt, 1 ui, 1 groene paprika, 2 eieren, 6 eetlepels paneermeel, 1 theelepel zout, 3 theelepels Provençaalse kruiden, 4 eetlepels olijfolie.

Hulpmiddelen & keukengerei
braad pan
Leuke tips
heel erg lekker
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Brood
Recept ID
1364330
Homepage ID
1423626
Smaak
P
Teller
8939
Bron
van me zelf
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
25
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de kaas in kleine blokjes. Snipper de ui en de paprika. Breek de eieren in een kom en voeg alle ingrediënten toe, behalve 1 theelepel Provençaalse kruiden en de olie) en meng alles door elkaar. Vorm van het mengsel een brood en doe dit in een cakevorm. Strooi er de Provençaalse kruiden over en
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
trudy7
Gelegenheid