Bereidingswijze
Besmeer de plakken brood met roomkaas.
Beleg het sneetje met gerookte zalm.
Doe er met wat mierikswortelpuree overheen en maal er wat (citroen)peper over.
Voeg een takje dille en sprietjes bieslook toe.
Rol het sneetje brood op. Snijd de boven- en onderkant met een scherp mes er van af. Elk sneetje kun je in drieën verdelen voor kleinere porties.
Beleg het sneetje met gerookte zalm.
Doe er met wat mierikswortelpuree overheen en maal er wat (citroen)peper over.
Voeg een takje dille en sprietjes bieslook toe.
Rol het sneetje brood op. Snijd de boven- en onderkant met een scherp mes er van af. Elk sneetje kun je in drieën verdelen voor kleinere porties.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke zalmrol voor bij de high tea of als amuse vooraf
Ingrediënten
* 1 wit casinobrood in de lengte gesneden
* 500 gram gerookte zalm
* 1 potje mierikswortel
* witte (citroen)peper
* 1 pakje roomkaas
* kappertjes
* 4 takjes dille
* 4 sprietjes bieslook
* 500 gram gerookte zalm
* 1 potje mierikswortel
* witte (citroen)peper
* 1 pakje roomkaas
* kappertjes
* 4 takjes dille
* 4 sprietjes bieslook
Hulpmiddelen & keukengerei
Scherp mes
Snijplank
Snijplank
Leuke tips
Serveren met de kappertjes en voor een smakelijk duo eventueel samen met de citroengarnalen
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Vis
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1364005
Homepage ID
1154323
Smaak
R
Teller
17754
Bron
Zelf bedacht
Drank
Uit
Bookmarked
221
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Laat de zalm op kamertemperatuur komen.
Snijd de korsten van het brood. Deze gebruik je niet.
Snijd de korsten van het brood. Deze gebruik je niet.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid